Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 18 september 2011

Heelveel klussen

Afgelopen week was het onze eerste echte klusweek. En dat hebben we geweten ook! Vooral John, Dennis en Hans hebben lange dagen gemaakt. Soms tot 12 uur achter elkaar. Vooral met muurpanelen zijn ze bezig geweest en het resultaat tot zover is mooi! Chantal en Natasja zijn vooral bezig met verven. Alle raamkozijnen aan de buitenkant zijn inmiddels tussen de regenbuien door 3 keer geverfd en nu zijn we begonnen aan planken….heel veel planken die nog aan de buitenkant bevestigd moeten worden van het huis. Die moeten allemaal wit worden.Daarnaast houdt Chantal zich samen of om de beurt met Natasja bezig met de kinderen en eten maken. Soms dagelijks rijdt er 1 op en neer om de mannen eten te brengen. Of soms eten we gezellig met zijn allen daar. De kinderen vermaken zich tussendoor ook prima bij het huis, als het maar niet te lang duurt.
  
Naast het klussen en op en neer rijden tussen het oude en het nieuwe huis, is Chantal nog anderhalve dag gaan werken afgelopen week. Daarnaast is ze met vier meiden naar turnen geweest.
   
Luke heeft 2 keer bij een vriendje gespeeld afgelopen week en Sanne zondag bij een vriendinnetje.
Zaterdag zijn we met zijn  allen ook bij het huis geweest. Sanne heeft toen een hut gemaakt en Luke heeft veel gefietst. 

De komende week is het uiteraard weer veel klussen. Weinig tijd voor andere dingen voorlopig. Maar wel leuk om te doen! Ers spannend hoe straks het eindresultaat wordt.