Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 25 september 2011

Panelen en verf....

En toen was de tweede klusweek voorbij! Enorm hard gaat de tijd! Maar we hebben ook veel gedaan de afgelopen week. De muurpanelen zitten er bijna overal op in het huis, de badkamer is klaar voor de tegellegger die deze week komt en er is al veel geverfd: zowel binnen als buiten. De muren en het plafond in onze slaapkamer en in het kleine kamertje zijn klaar. Nu nog het laminaat erin en dan zijn deze kamers zo goed als af.
 De woonkamer: de panelen zitten erop! Mooi!

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEK


John heeft heel veel gedaan afgelopen weken: de meeste dagen heeft hij 12 uur in en rond het huis gewerkt: 7 dagen per week. Chantal rijdt vooral op en neer om Sanne en Luke op te vangen na school, eten te maken, eten te brengen naar de werkende mannen (John, Dennis en Hans)bij het nieuwe huis enz. enz. En wat dat eten brengen betreft, wisselen Chantal en Natasja af: de ene dag brengt de ene eten voor de mannen en de andere dag de ander. Soms eten we dan met zijn allen: wel zo gezellig! En daarnaast worden alle tijdgaatjes die Chantal heeft, gevuld met klussen, waarbij het tijdens schooltijd het meest effectief is.

Maar er moet ook nog heel veel gebeuren. De kinderslaapkamers krijgen deze week hun gipsen wanden en plafonds, die we daarna kunnen afwerken en verven. Deze week komt ook de garage en begint de tegellegger met het leggen van tegels in de badkamers van de twee huizen.
 Luke helpt met verven

En Sanne en Luke...die vermaken zich over het algemeen wel bij en in het nieuwe huis. Ze spelen met Amber en Anouk, fietsen rond, of spelen met speelgoed op een kleedje ergens in het huis of buiten. En daarnaast helpen ze ons soms. Vooral Luke vindt al het gereedschap enorm interessant.

Sanne heeft een vogelhuisje gemaakt

Vrijdag krijgen we de eerste opa en oma op bezoek! Daar kijken we erg naar uit! De kinderen zijn de dagen aan het aftellen totdat ze komen. De week erna komen de andere opa en oma!

Naast alle kluswerkzaamheden hebben Sanne en Luke donderdag nog een uurtje samen gesport in de sporthal en heeft Sanne woensdag geturnd. Zaterdag had Sanne een verjaardagsfeestje van een klasgenootje van haar.
Maar we gaan ons huidige plekkie wel missen....

De komende week:
- klussen, klussen en nog eens klussen
- de tegellegger begint
- de garage wordt gebouwd
- Sanne heeft een feestje op vrijdag
- Vrijdag komen opa en oma