Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

maandag 5 september 2011

Kermis in Gjerstad

De herfst lijkt wel te zijn begonnen. Niet alleen veranderen de blaadjes al van kleur, het is ook al kouder aan het worden en er valt regen. Veel regen ! Hier en daar hebben we ook wel mooie dagen gehad de afgelopen week, maar de hoeveelheid regen die tussendoor is gevallen is ongekend ! Met al dat vocht en koudere temperaturen schieten de paddesteoeln bijna letterlijk uit de grond. Waar vandaag nog niets staat, kan morgen opeens volstaan met paddestoetelen !
De meest vreemde paddestoelen duiken opeens op..
De kinderen zijn ondertussen weer gewend aan school, en wij beginnen ook weer in het normale ritme te komen van halen en brenegn van kids, boodschappen doen, sporten en ook nog werken tussendoor. Daarnaast zijn we ook druk bezig met het huis, de laatste inkopen doen, tegels naar het huis vervoeren uit de garage, iedereen achter zijn broek aan zitten..etc Vanaf volgende week zijn we vrij om zelf te klussen. 4 weken !!! En daarna nog wat dagen voor als de keuken geplaatst gaat worden, de kachel en de verhuizing zelf.
Sanne & Luke op de kermis

Afgelopen weekend waren er de Brokelandheiadagen. Kermis, kraampjes, lekker eten !! De kinderen vonden het weer geweldig, vooral de kermis dan. Op zondag hebben we bij ons nieuwe huis opruimdag gehad. Tevens hebben we een enorme hoop met takken en bouwafval verbrand. In eerste instantie leek het niet te gaan lukken, zo hard regende het ! Maar met behulp van wat benzine en isolatiemateriaal hadden we uiteindelijk een waanzinnig kampvuur !
komende week
  • Dinsdag gaan we met Joop naar de dierendoker voor zijn standaard prikken
  • Woensdag gaat Sanne turnen en John zaalvoetballen
  • Donderdag gaan we waarschijnlijk de eerste pakken hout (muurbekleding) naar het huis brengen
  • vrijdag laatste werkdag
  • Vanaf komende weekend zijn we vier weken aan de klus in ons huis !!