Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

maandag 24 maart 2014

Sanne 12 jaar geworden


19 maart was Sanne jarig. Op die woensdag zelf vierde ze een feestje voor alle kinderen uit de klas. We hadden daarvoor een zaaltje gehuurd in de buurt. De kinderen konden daar lekker rondhangen en spelen in een gymzaal die we mochten gebruiken.


Verder was het veel eten, snoepen en drinken op dat feestje. Voor 25 kinderen zijn er aardig wat flessen limonade en hamburgers doorheen gegaan. Hans en Paula waren er ook en hebben ons goed geholpen. Sanne kreeg vooral geld van de meesten, waardoor ze lekker veel geld heeft nu om een keer wat leuks van te kopen.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN 2 WEKEN

Zaterdag deden we haar verjaardag nog even lichtjes over: Dennis, Natasja, Amber, Anouk, Hans, Paula, Ivor, Silvia, Seth en Lasse waren toen op visite.

Even vissen in Tvedestrand

Ivor en Silvia zijn inmiddels verhuisd naar Vegårshei en zijn druk bezig met hun boerderijtje met enorme schuur die ze hebben gekocht. Inmiddels hebben ze naast konijnen ook kippen en komt er binnenkort een poesje bij.

John is aan het trainen voor de halve Marathon waar hij zich voor opgegeven heeft. Hij heeft inmiddels opgebouwd tot 15 kilometer lopen, met als doel de 21 kilometer goed getraind te kunnen lopen in september. Joop loopt ook regelmatig mee en is dan de rest van de dag uitgeteld :-)

Sanne heeft een aantal weken geleden geholpen met 'vlaggen' bij een professionele handbalwedstrijd in Arendal. De wedstrijd kwam op tv en kinderen uit Vegårshei mochten vlaggen .


We zijn ook met een nieuwe klus begonnen: aanbouw achter het huis. De eerste balken zijn gekocht en nu is het even wachten totdat de sneeuw binnenkort helemaal weg is daar achter het huis. Richting de kust is alle sneeuw weg inmiddels. Hier in Vegårshei en rond het huis liggen nog wel wat laatste resten. Maar dat kan niet lang meer duren voordat ook dat weggesmolten is.

Chan haar laatste verstandskies is eruit getrokken en bij Sanne is er een gaatje gevonden, waar ze volgende week voor moet terug komen.

Joop hebben we geplukt en geknipt: hij is heel wat haar verloren inmiddels, maar ziet er weer wat frisser uit. Lijkt nu weer wat meer op een hond in plaats van op een schaap.


Luke speelt nog steeds actief piano en is voor een optredentje gevraagd in Risør over een paar weken, waar kinderen een concert geven voor een man of 80.