Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

vrijdag 27 maart 2009

En net als je denkt dat de lente aanbreekt....

en net als je denkt dat de lente aanbreekt.....30 cm sneeuw!
Klik hier voor nog wat foto's

Afgelopen weekend dooide het als een gek. We liepen zelfs zonder jas buiten! En nu...een paar dagen later, valt er gewoon 30 cm sneeuw! En het sneeuwt nog! Het is nu vrijdagavond en het zou wel eens 50 cm kunnen worden.

Ze hadden het al voorspeld...maar toch altijd maar weer afwachten of de voorspellingen uitkomen. Van donderdag op vrijdag viel er 30 centimeter sneeuw. Toen Luke de deur uit stapte vanmorgen, werd hij er stil van....en toen zei hij...."ooooh, nee he?! nog meer sneeuw!"

Vanmorgen zou John de Audi mee nemen omdat deze naar de garage moest....hij bonkt een beetje aan de voorkant. Dus maar even laten nakijken. Maar vanmorgen toch maar even de garage afgebeld en de 4x4 gepakt, want er was geen doorkomen aan! De garage afgebeld met de mededeling dat het toch wel moeilijk was met de Audi vanaf Kil naar Myra vandaag. Onder luid gelach hadden ze er alle begrip voor bij de garage!

Het sneeuw ruimen nemen ze ook niet zo nauw meer. In het begin gebeurt dat heel zorgvuldig, maar de Noren hebben er duidelijk genoeg van van die sneeuw! En eerlijk gezegd, mag het van ons nu ook wel verdwijnen! Onze noorse buurman vraagt steeds "har du nok nå?" ofwel "hebben jullie nu genoeg?". Steeds hebben we die vraag met een "nee" beantwoord, maar vandaag niet!