Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 2 december 2012

De winter gaat van start


Net zoals in Nederland is de winter hier ook van start gegaan. In de nacht worden er al tempraturen van -10 bereikt, en de komende week wordt ook nog eens sneeuw verwacht. Dus op naar een witte kerst !
zondag morgen, vanmiddag sneeuw !!


Afgelopen woensdagavond had John zoals iedere week zaalvoetbal, deze week was dat wat minder. Na een kopbal kwam John ongelukkig op zijn voet terecht met als gevolg een dubbelgeklapte enkel.
Binnen enkele minuten zat er een bult op zijn enkel even groot als een ei ! De volgende morgen begon alles rond zijn enkel al blauw te kleuren en zeer pijnlijk te zijn. Vrijdag zijn we alsnog maar even naar de dokter geweest die ons door verwees naar het ziekenhuis voor een foto. Gelukkig niets gebroken, maar de komende weken even geen hardlopen en voetballen meer voor John.
 
Komende woensdag gaan we naar Oslo , we zouden naar een concert van MUSE gaan. Idd “zouden”, want het concert is afgelast !!! Maar de trein en het hotel zijn ook al geboekt, en dat geld kunnen we niet meer terug krijgen. Dus ipv. een concert gaan we nu maar even kerstinkopen doen in Oslo. John gaat mee op zijn krukken. Erg jammer dat het concert niet doorgaat, we keken er erg naar uit!

Gaat even aan onze neus voorbij :(
Woensdag overdag had Chantal cursus, dus John was voor de verandering eens thuis met de kids. In de ochtend eerst wezen hardlopen samen met Natasja, en hierna samen lekker met de kids in en rond het huis gekeuteld. S’middags filmpje gekeken en daarna samen met de kids eten gemaakt…en voor je het weet is de dag alweer voorbij.
Verder hadden we de gewoonlijke activiteiten, schieten voor Luke, Gitaarles voor Sanne, handballen voor de kids en vrijdagavond was er spelletjesavond in het buurthuis! Chantal is samen met de kids geweest ! Was erg gezellig en leuk.
Luke druk aan het spelen