Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 14 augustus 2011

De laatste vakantiedagen

Woensdag is het zover! Dan zitten de 8 weken vakantie erop voor de kinderen en begint Sanne in de 4e en Luke in de 2e klas. Het was een lange periode zonder een lange vakantie, maar toch hebben de kinderen zich goed vermaakt: af en toe een dagje weg, een weekje naar Nederland geweest en afgelopen weekend naar Gautefall. Verder hebben ze veel gezwommen, of het nu slecht of goed weer was.


KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEK

Ook op ons werk merken we dat er steeds meer mensen terugkomen van vakantie: Komende week zal alles weer op volle kriacht zijn.

Afgelopen dinsdag kregen we Joris, Jozefien en hun drie kinderen op de barbeque. Zij komen uit Belgie en komen voor een jaar in Vegårshei wonen. De kinderen vermaakten zich super, samen met Amber en Anouk, waar twee van de kinderen bij in de klas komen. Het was een gezellig avondje! Hier op de foto, zwemmen de kinderen samen met hun kinderen.

Vrijdag gingen we met Dennis en Natasja en de kids op weg naar de inmiddels bekende hytte (vakantiehuisje) van Dennis zijn werkgever in Gautefall. Even een weekendje weg en relaxen. Beetje spelletjes doen met de kinderen, zwemmen, lekker eten, bij het vuur zitten met een fles wijn, verstoppertje spelen enz. De kinderen vonden het helemaal geweldig om een weekendje in het huisje te zitten. En natuurlijk gingen de honden ook mee.


En wat ons huis betreft, is er begonnen met bouwen! Afgelopen maandagochtend stond er nog niets en vrijdag was bijna het hele huis al dicht! Dat ging dus erg vlot. Tot nu toe zijn we erg tevreden over het resultaat. Eindelijk kunnen we ons een beetje voorstellen hoe het is om in het huis te staan en te realiseren hoe groot de kamers zijn en waar alles komt te staan! We zijn gemiddeld 2 keer per dag gaan kijken. Komende week gaan ze verder met het bouwen en aftimmeren en afwerken van het huis en wordt er ook naar water geboord.

De komende week:
- maandag en dinsdag zijn Sanne en Luke nog 2 dagen bij Dennis
- woensdag begint de school weer! De kinderen hebben er zin in!
- Donderdag is Natasja jarig.
- zaterdag zijn de Vegårsheidagene met wat activiteiten en kraampjes in het dorp, waar de kinderen speelgoed gaan verkopen op de rommelmarkt. Daarna 's avonds viert Natasja haar verjaardag