Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

maandag 4 april 2011

Het voorjaar breekt aan !

Afgelopen week zijn de jongens voor het laatst wezen skieen en langlaufen met school. Hierna hebben we de spullen schoongemaakt en opgeborgen. Eigenlijk zouden ze nog wel  een weekend door kunnen skieen, maar na een heel seizoen, is het ook wel weer mooi geweest. Toch hadden we afgelopen dinsdag nog een dag met sneeuw te pakken, maar woensdag was dat alweer grotendeels weg. In de bossen is nog voldoende sneeuw aanwezig, maar in de zon, en op de weg, is het nu allemaal wel grotendeels weg.

Het lijkt niet zo, maar het dooit echt !


Sanne en Luke
Langzaam aan worden ook weer de voorjaarsactiviteiten opgestart. John is druk bezig met het zagen van bomen, om een nieuwe voorraad kachelhout aan te maken, Luke is afgelopen week begonnen met voetbal (voorlopig nog binnen) en Chantal is druk met de voorjaarsschoonmaak. Nu het warmer aan het worden is en langer licht 's avonds zijn de jongens ook veel meer buiten. Fietsen, spelen in het water, klimmen in bomen, en het maken van hutten.... ze hebben het er maar druk mee. Ook voor Joop is er wat veranderd. Hij is dit weekend weer terug verhuisd naar zijn buitenverblijf met uitzicht in de tuin.
      
Afgelopen zondag was Dennis jarig, en hebben lekker de hele dag buiten in zon gezeten. En met het stijgen van de tempraturen begint bij Joop ook zijn haren los te zitten. Aangezien Joop ruwhaar heeft moet dit gepukt worden, maar daarvoor zit het nog net wat te vast. We kunnen eigenlijk niet wachten om hem even onderhanden te nemen....zijn haren zijn nu veelste lang !!!
                                                                                          
Chantal, Sanne en Joop
   Luke is erg in de weer met de fotocamera welke hij van opa en oma heeft gehad, overal wordt hij mee naartoe meegenomen. Afgelopen week heeft Luke foto's genomen met het wekelijkse school tripje. Ze staan tussen alle andere foto's.Afgelopen week was john op zijn werk er druk met het vervangen van de oude telefoonsentrale. Iedereen heeft een nieuwe telefoon met display en een hoop knopjes. Chantal is druk bezig met het afhandelen van alle bezwaren die zijn binnen gekomen op de nieuwe plannen voor het centrum van vegårshei.
            
Komende week :
  • Maandagavond gaat John weer zagen en gaat Chantal sporten
  • Dinsdagavond gaan john en Luke voetballen, en gaat Chantal met de meiden zwemmen !
  • Woensdagavond even niks !
  • Donderdagavond gaat Luke weer voetballen
  • Vijdagavond is er een wederom een pokeravond bij ons thuis
  • zaterdagavond viert Dennis zijn verjaardag
  • en verder het weekend....lekker genieten van de zon !