Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

maandag 11 april 2011

Week 14 : feestjes !

Wat worden ze groot he !
Met het aanbreken van de lente kreeg John ook een beetje last van lentekriebels. Wat als resultaat had dat hij opeens bedacht had dat het wel eens lekker zou kunnen zijn om met de fiets naar zijn werk te gaan ! En zo ging John dus afgelopen zonder enige voorbereiding afgelopen vrijdagochtend op de fiets naar zijn werk. Dit is ongeveer 17km fietsen, op zich geen drama...maar wel heuveltje op en heveultje af...al met al best zwaar dus. Maar tegen alle verwachtingen in, kwam John fris en fruitig aan na een uurtje fietsen...dat viel eigenlijk niet tegen...en gaat zeker wel vaker gebeuren de komende weken ! (met goed weer !)

John op de fiets


Klik hier voor alle foto's van de afgelopen week !
Het weekend begon op Kil met een pokeravond. Het pokergroepje in uitgegroeid tot 6 man. Helaas is er dit keer niets gewonnen, maar dat maakte het er niet minder gezellig om. Vervolgens hadden we zaterdagavond het feestje van Dennis zijn verjaardag wat zonder meer erg gezellig was met Noorse gasten !
Voordeel hier in noorwegen is dat iedereen zijn eigen bier meeneemt...dus aan het eind van de avond zit je niet met een lege ijskast ! Afijn....in de vroege ochtend zijn we de berg weer af gesukkeld richting huis.

resultaat na een avondje poker

Zondag was het net zoals zaterdag weer een heerlijke dag. John is druk bezig om alle blokken hout te klieven en in zakken te doen. En zowel Sanne als Luke kregen bezoek van klasgenootjes. Een gezellige drukte weer dus, maar wel leuk allemaal. Tevens hebben we de afgelopen week onze winterbanden vervangen voor zomerbanden. Een klus waar Luke graag bij helpt....volgend jaar wil hij het helemaal alleen doen !

Luke helpt papa

Komende week heeft Chantal eigenlijk wederom 2 dagen cursus in Kristiansand, maar doordat ze een presentatie moet geven aan het gemeentebestuur 's avonds, gaat ze slechts 1 dag. We kijken alweer erg uit naar volgende week....ivm de paasdagen zijn we hier al vanaf  volgende week woensdagmiddag vrij tot en met maandag ! Lekker hoor !!

Nog enkele feiten van de afgelopen week :

  • Vanuit de sportvereniging zijn Sanne, Anouk en Amber lekker wezen zwemmen in een mini zwembad in Åmli
  • Joop is geknipt en geschoren ! en ook Chantal en Luke zijn naar de kapper geweest
  • Luke heeft geholpen met het bakken van pannenkoeken


Joop heeft het prima naar zijn zin !
Komende week :
  • Maandagavond heeft Sanne voor het laast sporten (seizoen is afgelopen)
  • Dinsdag heeft Chantal cursus in Kristiansand en 's avonds een presentatie voor het gemeentebestuur
  • Dinsdagavond gaat John sporten met de kids
  • Donderdag heeft Sanne na school een feestje met heel haar klas in Jumbo Lekeland
  • Vrijdagavond organiseert Sanne een slaapfeestje voor 2 klasgenootjes