Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

dinsdag 8 september 2009

Opa en oma op bezoek!

(o)pa en (o)ma op bezoek!

Vrijdag hebben Luke en Chantal opa en oma van het vliegtuig gehaald op Sandefjord (richting Oslo). Na precies 2 uur rijden en heel veel regen onderweg, kwamen ze kwart voor 1 (ze zouden pas om 1 uur landen) al met koffers en al aanlopen!

Gelukkig is het weer beter geworden en wordt het de volgende dagen nog beter. Luke en Sanne (en wij natuurlijk ook :-)) vinden het erg gezellig dat opa en oma er zijn! En dat is niet alleen omdat ze zoveel kadootjes hebben meegenomen. Luke en Sanne slapen af en toe in het vakantiehuisje op Kil waar opa en oma in verblijven. Zondag hebben we met zijn allen elandensoep gegeten. Natasja heeft ons geserveerd dus smaakte het extra lekker :-)

Sanne is afgelopen woensdag op zeiltocht geweest! Dat vond ze geweldig! Met alle kinderen uit de klas gingen ze in Arendal op een zeilboot de zee op. In de regen en met redelijk veel wind.

Luke heeft het goed naar zijn zin op de barnehage. Van de week gaan ze een fietsen en vandaag is zijn gezicht geschminkt waardoor hij vandaag een tijger was (zie foto's). Luke als tijger
Klik hier voor alle foto's

Van de week zijn opa en oma er nog. Uiteraard gaan ze nog naar Arendal en het weekend gaan we naar de buurgemeente Amli.