Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zaterdag 4 juli 2009

Vakantie in Nederland

Apenheul

We zijn op vakantie....in Nederland! Nou ja.....vakantie..... Het is natuurlijk wel anders om in je moederland op vakantie te gaan! Het weer terugzien van de opa's, oma's, familie en kennissen was het leukste!

We gingen tegelijk met Dennis en Natasja richting Nederland. Met een niet al te volle auto, zodat we genoeg ruimte over hadden voor de terugreis...voor alle hagelslag, ontbijtkoek, beschuit, stroopwafels, kleding en andere dingen die we in Nederland willen inslaan.
We hebben familie en vrienden bezocht en hebben veel leuke dingen gedaan.

We zijn naar Archeon en de Apenheul geweest. En de kinderen zijn 3 dagen met opa en oma naar Slagharen geweest. Tijdens die 3 dagen hebben wij met Dennis en Natasja even gerelaxed in Center Parcs....zonder kinderen met een cocktail in het zwembad gelegen en volledig inclusief eten.
Center Parcs: de Eemhof
Klik hier voor alle foto's

Dick (een vriend) heeft ons samen met Dennis en Natasja meegenomen naar een waterskicentrum, om te waterskieen of te wakeboarden. Chan kwam op waterskies niet veel verder dan 20 meter vanaf de start en werd keer op keer gelanceerd in het water. John wakeboarde er zo vandoor... zijn jarenlange kite-ervaring was duidelijk niet weg gezakt!

Wakeboarden

We denken er over om misschien in Noorwegen een hondje te nemen.... en we zijn daarbij gevallen voor een Parson Russel. Het grootste vraagteken is echter, 'of' en hoe allergisch Sanne en Chantal voor de hond zijn. We zijn al lange tijd aan het orienteren en rondvragen, maar het antwoord krijg je nooit... pas wanneer je een tijdje de hond hebt, is dat met zekerheid te zeggen. In Nederland hebben we een kennel bezocht. Was erg leuk en informatief! En Sanne en Chantal reageerden tot zover goed op de honden. In Noorwegen gaan we verder nadenken over het eventueel uitbreiden van ons gezin..... wordt vervolgd dus!

Parson Russel puppies van 7 weken

Nog een paar daagjes...dan gaan we weer naar huis! Met gemengde gevoelens, familie en vrienden die we achter laten, maar ook erg benieuwd hoe hoog het gras staat na 2,5 week warm weer! want jaja ..... in tegenstelling tot wat 3/4 deel van de Nederlanders denkt .... ook in Noorwegen kan het HEET zijn :-)