Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

donderdag 1 augustus 2013

Nog steeds zomer en MUSE

Het mooie weer is er nog steeds en we genieten er iedere dag nog volop van. Sanne en Luke hebben nog 2 weken vakantie en er is nog geen dag voorbij gegaan dat ze niet lekker hebben kunnen spelen en zwemmen. John en Chantal werken overdag vaak, maar zijn af en toe een dag thuis en iedere dag wel vanaf half 4 thuis. 's avonds gaan we dan vaak zwemmen, bootje varen, naar een eilandje of strandje toe of gewoon een beetje rommelen in de tuin en rond het huis.

Luke en John nemen een duik voor ons huis in het meer


We hebben nieuwe skeelers gekocht voor de kinderen. Die zijn al een paar keer gebruikt. Goeie aanleiding voor John om zijn oude rolschaatsen weer uit de kast te halen.

Luke, Sanne en pappa skaten

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEK

Vorige week woensdag zijn we (zonder de kids) naar Oslo op en neer gereden voor een uitverkocht concert van MUSE. Geweldig concert!
MUSE concert OSLO

Ongeveer drie uur rijden was het. Enorme show in de Telenor Arena in Oslo. En goed te zien want we hadden staanplaatsen. Voordat we in Oslo aankwamen nog even de stad in geweest in Drammen voor een broodje kebab en een bezoek aan de kapper waar Chan haar haar liet knippen.

Sanne en Chantal (na bezoek aan de kapper)

John is veel aan het tuinieren: we hebben afgelopen weekend weer wat planten gekocht. Steeds meer begint het ergens op te lijken in de tuin: maar het heeft zijn tijd nodig. Wachten op de volgende zomer maar weer om te kijken hoe alles erbij staat.

Dit weekend zijn we met Dennis, Natasja en de kids naar Kopenhagen: minicruise met de DFDS. Joop gaat dan naar Ivor en Silvia in Risør. Erg benieuwd naar de boot en Kopenhagen!