Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 24 maart 2013

Sanne jarig

Afgelopen dinsdag 19 maart werd Sanne 11 jaar! Dinsdag kreeg ze kadootjes van opa en oma en van Dennis en Natasja. En van ons kreeg ze een nieuwe smartphone: zo 1 uit China: helaas was die net niet op tijd binnen. Maar inmiddels heeft ze hem nu!


Woensdag had Luke een verjaardagsfeestje van 2 klasgenootjes op de skipiste. Alleen gingen ze daar niet skieen maar sleeen. Was een leuk feestje maar wel met koud weer! Door de week heeft het namelijk veel gewaaid en daalde de gevoelstemperatuur daardoor aanzienlijk. In het weekend nu, was het wel lekker weer! blauw en weinig wind. 


Donderdagochtend toen we op ons werk kwamen, vond John een uil voor het gemeentehuis. Hij was waarschijnlijk tegen het raam gevlogen en was heel licht gewond aan zijn snavel. Maar verder zag hij er goed uit en was alleen wat duf van de klap. Een collega met handschoenen aan nam de uil even mee naar binnen om te laten zien. Later vloog die zelfstandig weer weg.

Donderdagavond was het een drukke avond voor allemaal. Luke en John waren thuis en gingen 's avonds naar pianoles van Luke. Sanne ging met haar klas bowlen en pizza eten 's avonds! Ze was pas om half 10 thuis en had een hele leuke avond! Chantal had weer een bewonersavond: de laatste voorlopig van 6 die ze heeft georganiseerd. Ook 1 van de meest succesvolle was dit: 65 mensen kwamen er en de mensen deden super actief mee in gesprekken en discussies.

Vrijdagavond was Sanne haar verjaardagsfeestje voor de klasgenootjes. Er waren er 13 uiteindelijk. Erg leuk feestje thuis met muziek, eten (taco), snoep, chips, cakejes en spelletjes. Er waren 4 jongens en 9 meisjes. 

Na een drukke week hebben we het weekend vooral gerelaxed en van de zon genoten. Geweldig mooi weer was het: temperaturen wisselend van -15 snachts tot - 3 overdag, maar dan met een stralende zon en blauwe lucht. Zaterdag hebben we wat gewandeld en met vuur in de tuin gezeten in de zon. Zondag heeft Luke met een vriendje geskiet in het dorp terwijl Chantal met Joop 5 kilometer ging langlaufen op het ijs voor de deur. Sanne ging een stukje mee. Daarna weer in de zon gezeten in een berg sneeuw. We genieten van het voorjaarsweer maar voorlopig zitten we ook nog midden in de winter.