Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

maandag 4 februari 2013

Januari 2013

John staat op het sneeuw voor de raam
De afgelopen weken hebben we van alles gehad, de ene dag dooi de andere dag zakte de temperatuur tot -20 ! Kortom, het voorjaar is hier nog ver weg. Maar langzamerhand beginnen wij er ook weer naar het voorjaar uit te kijken. De dagen beginnen alweer wat langer te worden. S'morgens vertrekken we niet meer in het donker maar komt er aan de horizon de zon alweer op.


We hebben het redelijk druk en de dagen vliegen voorbij. Luke is begonnen met pianoles. Dit valt op donderdagavond, dus we kunnen na het schieten zo plaatsnemen achter de piano. Hij vindt het erg leuk en is iedere dag druk aan het oefenen.

Chantal heeft de afgelopen weken diverse thema avonden voor de gemeente georganiseerd. Dit in het kader van "meedenken" met beleidsplannen voor de gemeente van de komende jaren. Dit zijn steeds weer leuke avonden waar veel positieve reacties op komen. Komend weekend aat Chantal naar Nederland om de gemeente Vegårshei te vertegenwoordigen op de emigratiebeurs.

Sanne heeft het ook maar druk, afgelopen weekend een handbalwedstrijd, komend weekend een disco op school, en daar tussenin gitaarles, skien de padvinders en sporten...druk, maar ze heeft het zelf erg naar haar zin en wil er niets voor laten....tja...zolang ze het zelf maar leuk vindt, rijden papa en mama wel :)

Sanne in actie tijdens het handballen
John en Sanne zijn samen begonnen met hardlopen. Zo'n 3x in de week lopen ze samen nu zo'n 15 minuten.
Voor Sanne is dit nog een redelijke opgave, maar het gaat steeds beter. Uiteindelijk als ze wat langer lopen zullen ze misschien nog maar 2 keer in de week lopen, maar voor nu gaat het erg goed!

Luke is eindelijk zijn tanden aan het wisselen, hij is er maar wat trots op.

Zijn andere voortand zit ook al los !

Afgelopen week zijn we ook nog bij Ivor en Silvia uit Risør op de koffie geweest. Ivor werkt als scheepstimmerman op een werf in Risør, en Sylvia staat op het punt te bevallen. Spannend dus !!

Op de scheepswerf waar Ivor werkt.

 komende week :
  • maandagavond heeft Chantal wederom een thema avond
  • dinsdag alle activiteiten van Sanne, cultuurschool, handbal, skien en gitaarles
  • woensdag even niks !
  • donderdagavond alle aktiviteiten van Luke, schieten en pianoles
  • vrijdag gaat Chantal naar Nederland 
  • weekend : maken John en de kids het gezellig in en rond het huis.