Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 22 juli 2012

Viswedstrijd

Op de helft van de vakantie     
De kinderen zijn op de helft van hun vakantie: 4 weken nu en nog 4 weken te gaan. Bijna iedere dag zwemmen ze op verschillende plekken. Daarnaast zijn Sanne en Luke afgelopen een dag bij klasgenootjes gespeeld en krijgen ze af en toe bezoek. Ze vermaken zich nog prima en slapen erg goed uit. Luke behaalde van de week een record door tot half 10 uit te slapen! Maar afgelopen zondag was dat zelfs nog later: toen deed hij om half 11 pas zijn ogen open!
  

Ondergaande zon
KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEK

Viswedstrijd   
Zaterdag had Dennis een viswedstrijd georganiseerd op het meer voor ons huis. Gewoon voor de gezelligheid met als hoofdprijs voor de grootste vis, een geldbedrag wat de optelsom was van het inschrijfgeld om mee te doen met de wedstrijd. Eigenlijk alle Noren die waren uitgenodigd haakten af, vooral omdat ze op vakantie waren.
Den en Tas hadden een tuin vol bezoek: gezellig!

Uiteindelijk bleef er een groep Nederlanders over: 22 in totaal. Vooral de mannen gingen vissen tussen 2 uur en 8 uur en af en toe tussendoor gingen er wat kinderen mee de boot op om mee te vissen.
De twee Johns met 2 kinderen het water op

Chantal ging ook een keer mee en heeft nog even langs de kant gevist met Sanne.

Helaas viel de vangst erg tegen. Alleen Raymond ving er twee en sleepte daarmee gelijk de hoofdprijs binnen. Maar het was erg gezellig en erg mooi weer de hele dag. Waardoor iedereen de hele dag buiten was en de kinderen lekker aan het spelen en zwemmen waren.
Sanne en Matteo vissen
Veranda    
De veranda wordt steeds groter! En ziet er super uit! John heeft al heel wat uurtjes in de veranda gestopt, maar het resultaat is er dan ook naar. Nog een week, dan verwachten we wel ongeveer dat die klaar is.