Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 3 juli 2011

vakantie, vakantie, vakantie....

De afgelopen week bestond voor de kinderen voornamelijk uit zwemmen. Iedere dag, weer of geen weer....regen of zon, de kids willen zwemmen ! Bootjes en opblaaskrokodillen worden iedere keer weer meegenomen, maar ze kunnen er geen genoeg van krijgen.  Broodjes mee voor de lunch, en voor je het weet is de dag weer voorbij. Voor de afwisseling is Natasja met de kids naar Lekeland in Arendal geweest (indoor speelparadijs) afgelopen vrijdag, en zijn we zaterdag naar de IKEA geweest. Om een of andere reden ervaren de kids dat toch steeds weer als een leuk uitje.
familie kiekje
Vrijdagavond hadden de buurtjes voor iedereen op Kil een bbq georganiseerd. Erg gezellie. En we hopen dit ook zeker voor te kunnen zetten als straks verhuisd zijn.
tegenover onze tomt
Langzaamerhand onstaat er enige structuur op onze tomt, de weg en de locatie waar het huis komt beginnen zich steeds duidelijker te vormen. Iedere dag na ons werk rijden we er even langs om de vorderingen in de gaten te houden ! Ondertussen zijn onze tegels afgeleverd, het was een aanbieding die niet op voorraad kon blijven staan. Het resultaat is dus dat er ongeveer 2500 kg aan tegels in de garasje staat !
de "oprit" 
Afgelopen twee weken heeft John het erg druk gehad op de zaak. Door blikseminslag was er veel schade aan het netwerk. Niet alleen de nieuwe telefooncentrale was uitgebrand, maar ook bijna alle telefoons die daar aan gekoppeld waren. Tevens waren alle printers op het netwerk stuk en veel computers vertoonden ook problemen. Maar na twee druk weken is alles weer op het "oude" niveau.....
boorgaatje voor het dynamiet