Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 5 oktober 2008

afscheid ......

We gaan bijna naar Noorwegen! Eind september hebben we nog even een klein afscheidsfeestje gehouden samen met Dennis en Natasja (de vrienden die mee-emigreren). Een feestje waar Dennis voor de laatste keer optrad in zijn band: SPOUNK.Het was een leuk avondje met een spetterend optreden. Ik (Chantal) heb voor 1 keer mijn podiumangst overwonnen en een liedje meegedaan: was leuk! (nummer gedaan van Melissa Etheridge :-)). We kregen als kadootjes vooral typisch Hollandse dingen zoals: stroopwafels, pepernoten, hagelslag, kruidenbitter, drop enz. We kunnen dus even vooruit in Noorwegen!


We zijn sinds 2 oktober alletwee werkloos! Dat is erg vreemd! Alletwee 32 uur in de week werken en dan opeens geen werk meer! Wij hebben alletwee een afscheidsetentje en borrel gehad op ons werk. John nam afscheid van de automatiseringsclub van de politie Rotterdam Rijnmond, waar hij zo'n 10 jaar werkzaam is geweest in verschillende functies. Chantal is 2,5 jaar werkzaam geweest bij de deelgemeente Kralingen-Crooswijk in Rotterdam.

Sanne en Luke nemen maandag 6 oktober afscheid van de Buitenschoolse Opvang en woensdag 8 oktober op school. Ze vinden het allemaal erg spannend! Foto's volgen nog!