Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 19 oktober 2008

We zijn verhuisd!!
10 oktober is de verhuiswagen in Hoogvliet voorgereden. 's ochtends eerst bij Dennis en Natasja alles ingeladen in het eerste deel van de verhuiswagen en 's middags het tweede deel op de Driesch in Hoogvliet. Alle twee de containers waren zo goed als afgeladen!

De volgende ochtend op weg naar Noorwegen! We zijn gereden tot aan de Duits-Deense grens en hebben daar geslapen in een hotel. De volgende ochtend nog een stuk gereden naar Hirtshals om daar om de boot naar Noorwegen te stappen. Daar gingen we...met z'n twaalven de boot op (wij, Dennis, Natasja en de kinderen; ouders van Natasja en ouders van Chantal en 4 auto's).'s middags rond 17.00 uur kwamen we bij ons nieuwe huis aan!. We kregen een warm welkom van de eigenaren van het huis en het huis zag er goed uit! Alle meubels die eruit gehaald zouden worden, waren er ook echt uit, het was schoon en er waren meer reparaties en verbeteringen uitgevoerd dan afgesproken. Super dus!
Mijn ouders verbleven in een andere vakantiewoning, ook van dezelfde eigenaar, die op hetzelfde terrein staat. Ideaal huisje voor vakantiegangers die een bezoekje aan ons willen brengen ! J
De eerste nachten hebben de kinderen daar geslapen; totdat ons huis wat meer leefbaar is.De verhuiswagen.....foto genomen vanuit onze tuin

En daar kwam die..... op dinsdag 14 oktober....de verhuiswagen.....in Vegarshei!.
De hele dag zijn we samen met de verhuizer bezig geweest met lossen: eerst bij ons en daarna bij Dennis en Natasja. De dagen daarna zijn we druk bezig geweest met alles in elkaar zetten....verven...dozen uitpakken enz.

Ons huis is heel gezellig, maar ook klein. Dus het was best passen en meten om de juiste spullen op de juiste plek te krijgen. veel dingen die we niet direct nodig hebben, hebben we opgeslagen in het grote huis van Dennis en Natasja.


boven: ons huis en het uitzicht vanuit onze tuin als de maan schijnt....

klik hier voor meer foto's van de eerste weken!!!

Vannacht slapen de kinderen voor het eerst in ons huis! De eerste nacht met z’n vieren in ons huisje in Noorwegen!