Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

donderdag 4 juni 2015

Naar Nederland 2015

En toen was het weer tijd voor een week Nederland! Was een super gezellige en leuke week maar ook zoals altijd weer een drukke week. We hebben een paar nachten bij de opa's en oma's geslapen, maar verder waren we 5 dagen in de Eemhof, waar we bezoek kregen van de opa's en oma's.


De foto's spreken eigenlijk voor zich. 


We gingen met de boot van Kristiansand naar Hirtshals en daarna hebben we op de heenweg overnacht in Bremen. Hier nog even kort de stad doorgelopen en Luke en Chantal zijn naar de kapper geweest. 

In Nederland zijn we een dagje naar Rotterdam geweest met de kinderen. Onder meer even de nieuwe markthal bekeken op de Blaak en een terrasje gepakt op de Oude Haven. 


Heel veel lekker gegeten en gedronken de hele week door, bij onder meer de Beer in Schiedam en de Chinees in Vlaardingen. Maar het belangrijkste was dat we weer even wat quality time met de ouders hebben doorgebracht. We hebben een verassingsbezoek gebracht aan Erik en Annemieke op Erik zijn verjaardag. Was een gezellig verjaardagsfeestje met lekker weer en BBQ in de tuin, 


En verder waren we het grootste deel van de week in Center Parcs: Eemhof, waar de kids zich geweldig vermaakt hebben in het subtropisch zwembad en met de opa's en oma's. Ze hebben ook les gehad op de 'flowrider'. 

Was een super weekje. Op naar het volgende bezoek in Nederland. Waarschijnlijk volgens jaar!