Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

vrijdag 19 juni 2015

Bijna zomervakantie


We zijn alweer een paar weken terug uit Nederland en de zomervakantie voor de kinderen breekt aan. 8 weken zijn ze vrij! Wij werken tussendoor maar nemen soms ook vrij. Verder zien we wel, afhankelijk van het weer, of we nog een keer weg gaan in de zomervakantie of dat we bij huis blijven.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEKEN

 

 
Concert Luke
Luke heeft met een aantal andere kinderen een concert gegeven. Voor ongeveer 80 mensen speelde hij een nummer. Onder de foto's vind je hier een filmpje van.
 
 
Sanne voorstelling
Ook Sanne was muzikaal aan het einde van het seizoen: haar klas ging optreden voor familieleden. Er kwamen maar liefst 100 mensen kijken. Sanne zong vooral.
 
 
Overnachtingen, kamp en padvinders.
Sanne is op handbalkamp geweest: 2 nachten in een School in Kongsberg geslapen met haar team en vele andere teams om 2 dagen wedstrijden te spelen. Ze hebben weinig gewonnen, maar dat mocht de pret niet drukken: ze hadden het geweldig leuk samen.
 
Verder had Sanne een kanotocht met overnachting met een aantal klasgenoten. Ze sliepen in de open hemel langs het water na een kanotocht op rivier en meer.
 
En dan was er ook nog een overnachting in de natuur met de padvinders: midden in het bos jezelf redden met een groepje anderen. Zowel Luke als Sanne deden hieraan mee.
 
Foo Fighters
Chantal, John en Natasja zijn naar een concert van de Foo Fighters geweest in de Telenor Arena in Oslo. Een zeer geslaagd en gaaf concert, wat vervolgens ook voorlopig de laatste was voor de band omdat de zanger zijn been brak bij het volgende concert in Zweden. Daardoor ging ook hun optreden op Pinkpop niet door. We zijn heen en terug gereden: vanaf ons huis is Oslo 3,5 uur rijden.
 
 
 
John op cursus naar Oslo
En John is een hele (mid)week op cursus geweest in Oslo. Veel geleerd daar en hij zat midden in het centrum. Chantal en de kids waren thuis die week waarbij het de laatste week School was voor de kinderen. Ook de laatste week voor verjaardagsfeestjes en sportactiviteiten. Luke speelde nog een afsluitende wedstrijd voetbal deze week waarbij ze wonnen.
 
Hier nog even een afsluitende foto van achter ons huis. Fijne zomer allemaal! Hoop dat het weer hier nog wat beter wordt, want de temperatuur is nog niet denderend!