Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

woensdag 22 oktober 2014

Nederland !

Het is alweer een paar weken geleden, maar hier komt eindelijk een kort verslag van ons weekje in Nederland! Was een geweldige week waarin we heel veel gedaan hebben. In Noorwegen was het herfstvakantie toen we in Nederland waren.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S VAN NEDERLAND


Oude Haven Rotterdam

We gingen gelijktijdig met Dennis en Natasja heen en kwamen op de boot van Kristiansand naar Hirtshals ook Ron en Karin tegen die in de buurgemeente hier wonen. Even een stukje rijden van Hirtshals naar Rotterdam (1000 km) en toen kwamen we op een zaterdagavond aan. 

Het was een leuke en drukke week. John heeft de eerste dag (zondag) eerst even de halve marathon gelopen in Utrecht, wat een hele beleving was tussen 10.000 mensen.


Singelloop Utrecht: 21 km

We zijn een dag naar Amsterdam geweest met de kinderen en een dagje Rotterdam gedaan met Dennis en Natasja. We zijn op bezoek geweest bij vrienden (Eric, Annemieke, Ruben en Elise) en bij John zijn neef (Len en Anita) en bij Liz en Hen. Bij Eric en Annemieke

Voor de eerste keer hebben we ons opgesplitst met slapen: de kids bij de ene opa en oma en Chan en John bij de andere opa en oma. Beide opa's en oma's wonen nu in een appertement en hebben geen ruimte meer voor 4 mensen. 

Iets overbelichte selfie van het gezin in Amsterdam

De kinderen zijn een dagje met opa en oma naar Duinrel geweest en Luke, John en andere opa zijn naar de Euromast geweest. Uiteraard (te) veel gegeten en gedronken in die week omdat we even alles weer even willen eten wat we in Noorwegen niet hebben! 


Nieuwe markthal Rotterdam

En uiteraard: boodschappen gedaan.... heel veel....nederlandse producten, wat drank, drop, snoep, stroopwafels, hagelslag en wat kleding gekocht. De Volvo station zat tot de laaste centimeter volgepropt.De foto's speken voor zich... Het leukste is altijd weer dat we de ouders weer zien en ook de kinderen vinden dat het leukst: bij opa en oma zijn!