Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

dinsdag 10 april 2012

Paasklussen

Afgelopen woensdag (4 april) is hier de pasen al begonnen. En als je iedereen zo om je heen hoort, lijkt het wel of heel Noorwegen op paasvakantie is. Wij zijn eigenlijk vooral aan het paasklussen geweest. Maar wel lekker relaxed en leuke dingen gedaan met de kinderen.


De kids zijn aan het varen met Dennis
We zijn we nog steeds lekker bezig rond het huis. Vooral aan het verven, de garage is zo goed als af. John is begonnen om het huis te wassen, dit moet gedaan worden voordat de verf kan worden aangebracht op het huis. Het is niet meer dan met een bezem en een speciaal sopje al het hout afboenen. Het werk zit hem in de hoeveelheid hout.
Tussendoor heeft John nog wat tuinbankjes in elkaar gezet van hout wat is overgebleven tijdens de bouw van ons huis. Maar ook de fundering van ons vakantiehuisje is afgemaakt, John heeft met Dennis zware balken gehaald waar het huisje straks op gebouwd moet gaan worden.

En de fundering ligt ook op zijn plaats
De afgelopen Paasdagen hebben we alle smaken met het weer gehad : zon, regen, sneeuw en wind. De ene dag liepen we in ons t-shirt rond en de volgende morgen stonden we op en was het weer wit. De ene dag zat je heerlijk in de zon, de volgende dag moesten we snel alles opruimen omdat het anders weg waaide... en eindelijk is het ook weer gaan regenen, daar waren we wel hard aan toe want de afgelopen 4 weken hadden we nog geen druppel gezien. Voor de komende week staat trouwens de hele week regen voorspeld, dus we zullen snel een lente-explosie krijgen !!! (een uitloop van alle het groen in een hele korte tijd)

Lekker aan de wandel
De kinderen hadden de afgelopen week vakantie, Chantal is met ze gaan zwemmen in een groot binnenzwembad in Arendal. Dennis heeft ze allemaal mee uit varen genomen, en ze hebben veel bij vriendjes en vriendinnetjes gespeeld. Natuurlijk hebben ze met pasen naar passeieren gezocht, maar eigenlijk was het vooral relaxen, een beetje klussen, en een beetje bezig zijn met de kids....lekkere dagen dus !

eerst bruin
maar nu zwart

Komende week :

De kinderen zijn nog vrij tot en met woensdag. Chantal gaat boodschappen doen en heeft cursus in Kristiansand, John gaat woensdag sporten en zit vanaf nu in het bestuur van een lokale buurtvereniging en heeft zijn eerste overleg deze week. Komend weekend misschien naar Arendal als we zin hebben, anders volgende week. We doen het een beetje rustig aan, over 3 weken gaan we immers al op vakantie naar Gran Canaria !!!