Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

donderdag 23 juni 2016

Zomer!

De afgelopen weken was het mooi weer: precies toen Chantal twee weken  in Noord Noorwegen was, was het tussen de 25 en 30 graden thuis. John  en de kids hebben van het mooie weer genoten: gevaren, een kapotte kano opgeknapt en gezwommen.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO'S


Ook was er visfestival: dan doen er ongeveer 400 bootjes mee in het meer voor ons huis, in een poging de grootste vis te vangen. Wij deden  niet mee maar John, Luke, Sanne, Harry, Pjotr, Veli, Anouk, Ron, Raymond en Dion gingen een nacht op een eilandje camperen: lekker weer, gezwommen, gebarbequed en een beetje gevist tussendoor. Erg gezellig en laat geworden.


Luke en John zijn weer een stap verder gekomen met taekwondo: ze zijn geslaagd voor de gele-band-met-vaantje. Chantal was toen net terug van haar cursus in Noord Noorwegen en is erbij geweest.


Nadat de mannen geslaagd waren zijn we doorgereden naar Oslo waar we met zijn vieren naar een concert van MUSE gingen. Eerste keer dat de kinderen naar een zo'n groot concert waren geweest: was erg leuk en een enorme beleving voor de kids.


En de kinderen hebben vandaag (23 juni) vakantie gekregen: 8 weken. Daarom waren er de afgelopen week veel afsluitingen: Met Sanne haar klas gingen we grillen en zwemmen en Luke zijn klas vierde de afsluiting met 6 andere klassen tegelijk, wat in de sporthal was. Chantal ging golfen met haar afdeling en John ging met een boot naar een eiland om daar te eten, drinken en spelletjes te doen.