Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 20 juli 2014

Relaxte zomerweken

De eerste 2 weken van juli waren relaxt en overwegend met mooi weer. Om de beurt pasten we samen met Natasja op de kids en deden we leuke dingen rond het huis of op andere zwemplekjes in Vegårshei.


Sanne was een week op padvinderskamp! met 20 kinderen uit Vegårshei en 120 andere uit Zuid Noorwegen, zaten ze een week lang op een eiland voor Kristiansand: Bragøya.


Super leuk had ze het gehad. Ze hebben gezwommen, opdrachten uitgevoerd, wedstrijden gehouden, samen het hele kamp opgezet en eten gemaakt, op een grote zeilboot gezeten en vooral veel lol gehad. 
Verder was het deze weken beetje zwemmen, kanovaren, tent opzetten in de tuin (waar Sanne en Anouk een keer geslapen hebben), een keer met de kids naar Arendal geweest en Sanne en Luke zijn met Natasja en Amber en Anouk een keer naar een overdekt zwembad geweest. En er was de WK, wat we nauw hebben gevolgd in Noorwegen en waar we veel steun bij kregen van sommige Noren. De halve finale hebben we samen met een aantal Noren en Nederlanders gezien. 

Verder was er bij het buurthuis een opening van de nieuwe zwemplek met zwemsteiger, waar de locale bevolking aan bijgedragen heeft. De opening haalde de krant:


Daarna gingen we 5 dagen naar Parijs! dat komt in het volgende weblog, wat al snel volgt....
Zie verder vooral de foto's, die redelijk voor zich spreken :-)