Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 14 oktober 2012

Herfst

In de week dat we in Nederland waren en de afgelopen week ging het heel snel: de overgang van zomer naar herfst. Alles is geel, bruin en rood geworden aan de bomen en de bladeren vallen overal van de bomen. Ook is het kouder geworden: rond vriespunt 's nachts en tussen 5 en 10 graden overdag.

De herfstkleuren verschijnen weer overal

 
Sanne haar nieuwe aquarium die in Nederland is gekocht is ingericht. Het is een mooie bak geworden! En de vissen hebben nu lekker de ruimte.
Nieuwe aquarium Sanne

Sanne is afgelopen week weer naar de padvinders geweest en heeft gitaarles gehad. Ze heeft dinsdagavond bij een vriendin thuis gespeeld na school en zij kwam woensdag naar Sanne toe. Luke had Borras te spelen thuis afgelopen woensdag.

ALLE FOTO'S VAN AFGELOPEN WEEK

Sanne en Luke sliepen zaterdag in het bed van Chan en John
 
John en Chan hebben weer de gebruikelijke sportactiviteiten gedaan 's avonds en alletwee hebben we cursus gehad van de week: Chantal 1 dag over communicatie en John drie dagen een ICT-gerelateerde cursus.

Vrijdag na werktijd zijn we even naar Arendal geweest om nog wat extra vissen voor Sanne haar aquarium te halen en om Chantal haar nieuwe bril en lenzen te halen. De rest van het weekend zijn we rond huis gebleven. Zaterdag met Dennis en Natasja gegourmet en gesteengrild en Sanne en Luke sliepen zaterdagavond in het bed van pappa en mamma toen wij in de hytte sliepen! Met de nieuwe grote tv erbij die we van opa en oma in Nederland hebben gekregen :-)

Komende week:
- De gebruikelijke sportactiviteiten
- Woensdagmiddag werkt Chantal ivm een belangrijke vergadering
- Vrijdag zijn we alletwee een halve dag vrij: de kinderen zijn dan vrij van school en moeten dus opgevangen worden.
- Zaterdag: Gaan we op visite en slapen bij kennissen in Arendal

Chan nieuwe bril