Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

zondag 17 augustus 2014

Opa en oma op bezoek!Opa en oma zijn een week op bezoek geweest. Dit keer een keer in de zomer. Ondanks dat de temperatuur iets was gedaald ten opzichte van de hete weken daarvoor, hebben ze een heerlijk week gehad.  De kinderen waren nog vrij, dus konden ze veel tijd samen doorbrengen. Ze hebben gezwommen, in de zon gezeten, met de boot gevaren, naar Arendal en Tvedestrand geweest en lekker van het lekkere weer genoten rond ons huis.


Over 7 weken zien we ze alweer: dan is het herfstvakantie in Noorwegen en gaan we met de auto en boot een week naar Nederland.


Verder hebben de kinderen de laatste vakantieweken een heerlijke periode gehad: mooi weer, nog veel zwemmen en varen. Sanne heeft thuis een feestje gegeven voor 8 meiden en jongens en Luke en John zijn naar de bioscoop geweest. Wij werkten drie tot 4 dagen per week en de overige dagen waren we lekker vrij. Op het werk was het erg rustig met mensen.   
De vakantie is sinds afgelopen donderdag weer voorbij: de kinderen hadden toen de eerste schooldag en deze week beginnen ook veel andere activiteiten weer: handbal, piano spelen, voetbal enzovoort.
    
John heeft na anderhalf jaar zijn baard / staartje eraf gehaald! Even wennen aan de kale kin, maar staat hem weer erg goed!

Natasja is 40 geworden! Ze vierde dat met een hele grote groep mensen thuis. Was erg gezellig en leuk. Ook de grote groep kinderen vermaakten zich goed samen.

Sanne heeft volgend weekend een handbalweekend in en rond het dierenpark van Kristiansand. Ze speelt dan wedstrijden op zaterdag en zondag en heeft zaterdagavond een concert met optredens in het dierenpark en een disco. Tussendoor mogen ze de dierentuin bezoeken. Er doen honderden kinderen tussen de 10 en de 15 mee met de handbalwedstrijden.