Welkom op het weblog van John, Chantal en de kids in Noorwegen

vrijdag 16 december 2011

Sneeuw !

De eerste sneeuw hebben we al gehad, maar ondertussen krabbelt de temperatuur weer omhoog. Het is even koud geweest, maar echt doorzetten wilde het nog niet. Dat heeft nu als resultaat dat we een hoop ijs op de weg hebben met een dun laagje smeltwater er bovenop...spekglad dus ! Maar zolang je rustig rijdt en zo min mogelijk remt is het goed te doen.

de eerste sneeuw

Afgelopen zondag hebben een kerstboom uit het bos achter ons huis gehaald, samen met de kids hebben we een mooie boom uitgezocht en binnen gezet. Natuurlijk moest deze gelijk versierd worden, en is het uiteindelijk een boom geworden met niet alleen kerstballen en slingers, maar ook met een hoop knustels van de kids.


Amber en Anouk sliepen bij ons van zaterdag op zondag omdat Dennis en Tas een kerstfeestje hadden buiten de deur. De eerste keer dat we slapers hadden en dat ging erg goed en was gezellig.

kerstboom uitzoeken

Het weekend hadden we ook veel bezoek van kinderen. Zeppos. Pippa en Frankie waren er zondag de hele dag en later op die dag kwamen ook Borras en Linnea nog even langs. De kids vermaakten zich dus super. Die zondag had Sanne ook nog een feestje aan de andere kant van Vegårshei.

Komend weekend gaan we de laatste kerstboodschappen in huis halen, cadeaus, eten, en een lekkere fles drank mogen natuurlijk niet ontbreken met de kerstdagen. De kinderen hebben zelf gespaard voor een XBOX (spelcomputer), als het goed is, wordt deze de komende week geleverd en kunnen ze zich uitleven in de kerstvakantie.  Het grappig met de xbox is, dat je geen controllers meer nodig hebt ! Kijk maar eens naar onderstaand filmpje ! komende week :
  • weekend : laatste kerstinkopen
  • vanaf woensdag hebben de jongens kerst vakantie
  • wachten op meer sneeuw !